Logo — Garderen

Nieuws

Vorige

Mich Buschman Fotografie

Mich Buschman Fotografie — Garderen
Mich Buschman Fotografie — Garderen

Mich Buschman Fotografie

Oud Milligenseweg 17

3886 MB Garderen

Bezoek websiteRouteplanner

Over Mich Buschman Fotografie

Ik ben een mensenfotograaf; mensen werkzaam in hun bedrijf, met elkaar in allerlei samenwerkingsverbanden. Hun verbondenheid met elkaar in het gezin, op de huwelijksdag, met familie en vrienden. Maar ook hun schoonheid in het portret en de mode spreekt me enorm aan.

Ik fotografeer op locatie of in mijn studio. Ik ben een gediplomeerd fotograaf, geef twee dagen per week les aan de Nederlandse Fotovakschool te Apeldoorn. Vanuit die expertise organiseer ik ook regelmatig workshops. Op mijn website www.michbuschman.nl leest u daar meer over. Voor het fotomagazine Focus werk ik al ruim dertig jaar. Daarin test ik fotografieproducten en schrijf ik educatieve artikelen over de creatieve en technische mogelijkheden van de fotografie.

In 2005 werd ik benoemd tot Associate bij het Dutch Institute of Professional Photography. In 2012 werd ik op twee vakgebieden genomineerd tot Portretfotograaf van het Jaar. Naast het drukke fotografenleven zie ik ook kans om boeken te schrijven. In 2012 waren er dat twee: Portretfotografie bij bestaand licht en Portretfotografie met flitslicht. De uitgever, Focusmedia te Haarlem, distribueert deze boeken zelf maar ze vinden ook hun weg via www.bol.com.

Uw bedrijf en/ of producten zet ik ook graag om in een fraai beeld, neem daar eens vrijblijvend contact over op.