Logo — Garderen

Nieuws

VorigeMunthandel Kevelam Vastgoed bv — Garderen

Munthandel Kevelam Vastgoed bv

Munthandel Kevelam Vastgoed bv — Garderen
Munthandel Kevelam Vastgoed bv — Garderen

Munthandel Kevelam Vastgoed bv

Speulderweg 15-2

3886 LA Garderen

Bezoek websiteRouteplanner

Over Munthandel Kevelam Vastgoed bv

Munthandel Kevelam is al ruim 25 jaar het vertrouwde adres in muntenland. Ons bedrijf bevindt zich in Garderen, een rustiek dorp op de Veluwe. De centrale ligging zorgt voor een goede bereikbaarheid vanuit alle hoeken van het land. Ook hebben wij voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ons bedrijf is van maandag tot vrijdag geopend van 9.00u tot 17.00u en op zaterdag van 9.00u tot 15.00u. Wij raden u wel aan om even een afspraak te maken, zodat wij u rustig en persoonlijk kunnen helpen. Klanttevredenheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Kijkt u ook eens in onze internetwinkel www.kevelam.nl. Hier vindt u een ruime selectie uit ons brede aanbod. U kunt via de internetwinkel eenvoudig bestellingen plaatsen en een betalingsmogelijkheid selecteren die aansluit bij uw voorkeur. Ook kunt u onze gratis prijslijst aanvragen die enkele malen per jaar verschijnt.

Een grote ervaring en een uitstekende vakkennis, waarbij u centraal staat, is voor u dé garantie op prettig zaken doen. Van inkoop en verkoop tot taxatie, Munthandel Kevelam B.V. is hét adres.

Tot slot willen we benadrukken dat wij ook zeer gespecialiseerd zijn in beleggingsmunten (partijen gouden tientjes, krugerrands, maple leafs, golden eagles, etc). Ook voor de echt zeldzame munten kunt u bij Munthandel Kevelam B.V. terecht. Er zijn regelmatig echt unieke stukken in onze collectie te vinden.

Naast de handel in (zeldzame verzamelmunten) kopen en verkopen wij dagelijks zilveren guldens, zilveren rijksdaalders, zilveren tientjes, gouden tientjes, krugerrands, gouden maple leafs, gouden eagles, zilveren maple leafs, zilveren eagles, zilveren wiener philharmonikers, zilveren 1 kilo-munten Koala, Kookaburra, Dragon en Snake, etc, etc.

Tot ziens in Garderen.