Logo — Garderen

Nieuws

VorigeMy Little Love Kids — Garderen

My Little Love Kids

My Little Love Kids — Garderen
My Little Love Kids — Garderen

My Little Love Kids

Dr. H.C. Bosstraat 70b

3886 KH Garderen

Bezoek websiteRouteplanner

Over My Little Love Kids

My Little Love is een online baby-, en kinderkleding webshop (maat 50-140) waar je ook toffe speelgoed en lifestyle producten kunt vinden. We volgen de nieuwste trends van het seizoen en verkopen originele en exclusieve merken, zodat jouw little love er stralend uitziet.

Elk seizoen hebben we weer nieuwe kleding en lifestyle producten. Onze merken zijn prachtig en uniek en van goede kwaliteit. Vinden we een leuk nieuw merk? Dan kan dat maar zo te koop komen in onze webshop.

Wat ik zo leuk vind aan mijn bedrijf is dat we de gratis inpakservice hebben, het spaarpuntensysteem en het afhalen van je bestelling mocht je in de buurt wonen of zijn van Garderen waar de online webshop gevestigd zit. En niet te vergeten de twinning lijn ‘ouder en kind’! De maten voor volwassenen gaan van S tot XL.

Mijn drijfveren zijn mijn twee kleine liefdes Hero en Gigi en last but not least mijn partner Andre. Mijn passie om deze online webshop te gaan beginnen is dat ik voor mijn eigen kids miste om stoer, casual en netjes in een webshop te kunnen shoppen. Vind het erg leuk om verschillende stijlen te mixen en matchen.

Because style is a way to say who you are, without having anything to say at all.