Logo — Garderen

Nieuws

VorigeVakantieoord Het Caitwickerzand — Garderen

Vakantieoord Het Caitwickerzand

Vakantieoord Het Caitwickerzand — Garderen
Vakantieoord Het Caitwickerzand — Garderen

Vakantieoord Het Caitwickerzand

Hennepstede 50

3888 NT Uddel

Bezoek websiteRouteplanner

Over Vakantieoord Het Caitwickerzand

Vakantieoord Het Caitwickerzand is een Veluws Familiebedrijf dat al jaren met veel plezier alle gasten verwelkomt op hun prachtige stukje Veluwe. Vakantiezoekers kunnen hier kamperen met een tent, in een bungalow, trekkershut en een groepsaccommodatie. Gastvrijheid staat voorop, dus huisdieren (honden) mogen ook zeker mee komen op vakantie of een weekendje weg. Zelfs paarden kunnen mee worden gebracht. Er is namelijk ook weidegang te huur.

Er is een speelveld, speeltuin en er zijn trapskelters te leen. Voor de kids dus uitdaging genoeg.

Faciliteiten:
– WiFi
– Fietsverhuur
– Catering | BBQ en Buffet
– Broodjesservice
– Folders en recreatiekrant bij de receptie aanwezig

Vanaf het park is er direct toegang tot het naastgelegen natuurgebied waar vele kilometers wandel- en fietspaden zijn te vinden. Ook vele ruiterpaden helpen om de Veluwe een stuk beter te leren kennen. Vlakbij het park vind je Natuurgebied het Kootwijkerzand, een immense zandbak wat een werkelijk wereldwonder is.

De nabijgelegen steden en dorpen zijn Apeldoorn, Garderen, Voorthuizen en Kootwijk. De vele musea, attractieparken en evenementen die op een kleine afstand van het park te vinden zijn staan garant voor een fijn weekendje weg, of korte vakantie.