Logo — Garderen

Nieuws

Liefde voor de fiets en voor elkaar

10 jul, 2018
Liefde voor de fiets en voor elkaar —

Het heerlijke zomerweer waar we al weken van mogen genieten, zorgt ervoor dat veel mensen erop uit gaan met de fiets. Een ontspannen bezigheid die je uiteraard niet wilt laten verpesten door een lekke band of ander fietsenleed! Fietsenmakers Leo Steijn en Brenda van Middendorp verhelpen fietsproblemen in hun eigen bedrijf Fiets Centraal in Ermelo. Ze staan graag voor je klaar!

Advertentie
Ten Hulscher

Hoe het begon…

Leo Steijn is al ruim 30 jaar fietsenmaker, met zijn eigen zaak aan de Putterweg 15 in Ermelo. Ook Brenda werkt sinds kort als fietsenmaker. Leo en Brenda leerden elkaar 32 jaar geleden kennen, waarna ze verliefd werden in de bekende Koepel, maar de relatie geen stand hield. Tot april van dit jaar. De vonk sloeg opnieuw over en het stel woont inmiddels samen in Garderen. En… samen staan ze ook klaar voor reparatie en onderhoud van jouw fiets!

Praktische informatie

De prijslijst van Fiets Centraal heeft heldere, vaste prijzen. Jij weet waar je aan toe bent wanneer wij je fiets professioneel repareren. Leo en Brenda zijn te bereiken door een appje toe sturen naar 06-13898629 of door te mailen naar info@fietscentraalermelo.nl. Samen maken we een afspraak wanneer jouw fiets gebracht en gehaald kan worden. En om jouw fiets helemaal klaar te maken voor zomerse tochten, geldt er op het moment een leuke actie. Heb je een reparatie boven €50,00, dan krijg je een gratis poets- en beschermbeurt (t.w.v. €50,00) voor je fiets. Sprint weg op je fiets voor dit mooie aanbod!