Logo — Garderen

Nieuws

Lustrum editie van Glossy Garderen Gastvrij

16 mrt, 2021
Lustrum editie van Glossy Garderen Gastvrij —

Een tijdschrift gemaakt door Garderenen voor de inwoners en de bezoekers van Garderen. ‘Garderen Gastvrij,’ ook wel de glossy van het dorp staat vol met verhalen over het dorp, advertorials en advertenties, maar ook met verhalen van vroeger en de prachtige natuur rondom Garderen. Afgelopen week is de inmiddels vijfde editie van Garderen Gastvrij verschenen, een tijdschrift om trots op te zijn. De combinatie van de verhalen over het dorp, prachtige foto’s en de ondernemers aan het woord geeft de lezer een uniek kijkje van het leven in het dorp.

Advertentie
Deurbeslag.nl

Vrijdag 12 maart is het blad door Erik Kroon – voorzitter van de Garderense Ondernemers Vereniging – overhandigd aan Didi Dorrestijn, wethouder van de gemeente Barneveld. Dit was in de sfeervolle bibliotheek boven de mondzorgpraktijk van Garderen. De redactie van Garderen Gastvrij is blij dat we ondanks de maatregelen het tijdschrift op een mooie manier hebben kunnen overhandigen. Een blijk van waardering voor de vele uren die in het tijdschrift zitten, een mooi moment waar we naar hebben uitgekeken. De magazines zullen in Garderen huis-aan-huis worden verspreid en zijn op allerlei plekken in het dorp te vinden.

Op de foto, van links naar rechts: Mich Buschman, Jannie van Blotenburg, Gerda van der Schoor en Marit Hop, redactieleden. GOV voorzitter Erik Kroon overhandigt het eerste exemplaar van Garderen Gastvrij aan wethouder Didi Dorrestijn.