Logo — Garderen

Nieuws

Nationaal Park de Hoge Veluwe gaat samenwerking aan met SOS Events

7 jun, 2017
Nationaal Park de Hoge Veluwe gaat samenwerking aan met SOS Events —

Op 30 mei jl. is de samenwerking tussen Het Nationale Park De Hoge Veluwe en SOS Events uit Uddel officieel van start gegaan. Erik Kroon, algemeen directeur van SOS Events, en Harald de Boer, adjunct-directeur fondsenwerving Het Nationale Park De Hoge Veluwe, schudden elkaar de hand bij Jachthuis Sint Hubertus voor een intensieve samenwerking. Volgens Het Nationale Park de Hoge Veluwe is SOS Events de juiste partner die weet aan welke spelregels je gebonden zit wanneer je outdoor activiteiten in de natuur wilt ondernemen.

Advertentie
Standaard afbeelding

“De vraag naar activiteiten in Het Nationale Park De Hoge Veluwe neemt enorm toe. Buiten de bestaande activiteiten als fietsen, wandelen, het Kröller Müller bezoeken en rondleidingen met een gids, merken wij dat er vraag is naar activiteiten die buiten onze specialiteit vallen. Door samen te werken met SOS Events kan deze vraag ingevuld worden en ontstaat er aan beide kanten cohesie,” aldus Harald de Boer.


Specialist van de Veluwe
SOS Events is een bekend outdoor bedrijf op de Veluwe. Zij bieden al 21 jaar teambuilding- en fun activiteiten aan midden in de natuur. Het bedrijf noemt zich dan ook niet voor niets de VeluweSpecialist voor zowel particuliere uitstapjes als bedrijfsevenementen en teambuilding. SOS Events is al jaren actief op de Noord-Veluwe en kan nu, door deze samenwerking met Het Nationale Park De Hoge Veluwe, ook de Zuid-Veluwe aanbieden aan haar klanten. Daarnaast is er een activiteitenprogramma samengesteld dat past in de prachtige natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het betreft activiteiten als een gps-wandeling met teambuildingsactiviteiten onderweg of activiteiten met bijzondere vervoersmiddelen van SOS Events zoals de E-Loopfiets. Een fiets waar je al lopend op vooruitkomt, met een beetje hulp van de elektrische ondersteuning. 

Arrangementen en tickets
SOS Events heeft ook twee fysieke verhuurshops, de VeluweSpecialist. Deze zijn te vinden in Hoenderloo en Otterlo, vlakbij de poorten van het park. Hier kunnen bezoekers van de Veluwe entreetickets kopen voor het park en zelfs arrangementen afnemen. Men koopt direct een ticket voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en boekt daarbij het (unieke) vervoersmiddel of E-bike om door het prachtige park te rijden. Kijk voor alle outdoor activiteiten op www.bedrijfsfeest.nl of www.veluwespecialist.nl en www.hogeveluwe.nl.