Logo — Garderen

Nieuws

Nederlandse startup RentSeeDo.com op Web Summit Lissabon

19 okt, 2016
Nederlandse startup RentSeeDo.com op Web Summit Lissabon —

Begin november vindt in Lissabon het jaarlijkse ‘Web Summit’ plaats. Tijdens de grootste technologiebeurs van Europa komen duizenden internationale investeerders en startups vier dagen lang samen. Ook de startup RentSeeDo.com, een concept van Erik Kroon, presenteert zich in Lissabon. Centraal staat zijn nieuwste ontwikkeling: de FrontOffice App. De tool slaat een brug tussen hotels én de ticketverkoop van attracties, musea en activiteiten in de directe omgeving van de toerist.

Advertentie
Ten Hulscher

principe-rentseedo-com

De FrontOffice App maakt in één oogopslag inzichtelijk welke activiteiten, musea of attracties er beschikbaar zijn rondom het verblijf van de toerist. Tickets kunnen vervolgens gekocht worden bij de receptie van het hotel. Zo zorgt de FrontOffice App van Kroon ervoor dat elke receptiemedewerker een verdienmodel wordt. Daarnaast zijn alle mogelijke activiteiten ook online te boeken via de website van het hotel zelf. “Wij krijgen nu al veel reacties vanuit het buitenland, een bevestiging dat we goed bezig zijn”, aldus een enthousiaste Kroon.

In Lissabon gaat Erik Kroon op zoek naar investeerders om zo zijn FrontOffice App, welke in 2013 is ontstaan, in Europa uit te kunnen rollen. Inmiddels zijn er 2800 activiteiten gekoppeld en online boekbaar. Kroon is gemotiveerd: “Het in de markt zetten kost veel tijd, met name op het gebied van sales en marketing. Wij willen graag de standaard worden wat betreft online boeken en betalen van activiteiten! Top-of-mind bij de online toerist.”