Logo — Garderen

Nieuws

Spelen en relaxen bij de ‘Sport- en Spelkast’

12 jul, 2017
Spelen en relaxen bij de ‘Sport- en Spelkast’ —

In Garderen staat aan de Dr. Kruimellaan een mooi speelveld met een goed gevulde spelkast. De spelkast is elke woensdagmiddag open – én op vrijdag in de oneven weken. Voor de vrijdag zijn we nog op zoek naar vrijwilligers, zodat we elke vrijdag open kunnen in plaats van om de week. De vraag is daarom: wie wil helpen bij onze spelkast? En wie zou er in de zomervakantie al kunnen helpen, zodat de kast op 28 juli of 11 augustus ook geopend kan worden? Bel 0577 462213 of 0577 462291 voor meer informatie en aanmelden.

Advertentie
Anastasius

Bij de Sport- en Spelkast is een mooie picknickbank geplaatst. Je kunt dus heerlijk plaatsnemen op de bank terwijl de kinderen spelen! Komt u/ kom jij op woensdag- en vrijdagmiddag naar de kast? We kijken uit naar gezellige ontmoetingen en we hopen dat de kinderen fijn kunnen spelen.

We horen nog regelmatig dat er mensen zijn die niet weten dat deze spelkast er is en wat hij inhoudt. Er is nu ook een Facebookpagina: Sport- en Spelkast Garderen. Willen jullie deze pagina liken en delen, zodat we nog meer mensen kunnen bereiken? In week 29-2017 verloten we onder de likers een leuk cadeautje dat zorgt voor veel “samenspeelplezier”!