Logo — Garderen

Nieuws

Nieuw bij de VeluwsePlek: VoetreflexPlus therapie

11 feb, 2019
Nieuw bij de VeluwsePlek: VoetreflexPlus therapie —

Sinds kort is Inge Jaeger één van de ondernemers die haar plek inneemt bij de VeluwsePlek. Op deze bijzondere locatie aan de Koningsweg in Ermelo geeft ze onder andere voetreflexPlus therapie. Deze therapie is meer dan een massage en wordt ingezet om lichamelijke ongemakken te verhelpen.

Advertentie
Deurbeslag.nl

De effecten van voetreflex therapie

Lichamelijke ongemakken – ‘ziek zijn’ – is een signaal van een verstoorde energie en balans in het menselijk lichaam. Deze ongemakken zouden goed te herstellen zijn met voetreflexPlus therapie. Dit gaat verder dan een voetreflex massage. Het is een therapie waarbij gewerkt wordt op de reflexzones, meridianen en specifieke acupuntcuurpunten van het lichaam. Dit gebeurt met zowel authentieke, Chinese massagetechnieken als Westerse reflexzones. Zo wordt de doorbloeding en energiedoorstroming in het lichaam verbeterd. Dit bereikt de organen en helpt het lichaam om zichzelf te herstellen, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen en nieuwe energie worden aangevoerd. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van moxa, cupping, oormagneten, aromatherapie, voedingsadvies en Permsal magnesium. Een VoetreflexPlus behandeling is goed toe te passen bij onder andere stress, migraine, het prikkelbare darmsyndroom, slaapproblemen, huidproblemen en reuma. Het kan bovendien preventief ingezet worden voor diepe ontspanning en als ontstressing.

Op zoek naar de oorzaak van lichamelijke klachten

Inge Jaeger biedt complementaire zorg aan, met als specialisatie VoetreflexPlus therapie. In haar praktijk werkt ze alleen met pure producten en zoekt ze naar de oorzaak van lichamelijke klachten. Eén van haar specialiteiten is de behandeling van het Prikkelbare Darmsyndroom (PDS). Inge Jaeger: “Complementaire zorgt wordt terecht een steeds vertrouwder onderdeel van de zorg. Ik nodig je graag uit om dit te komen ervaren bij mijn praktijk Pure d’Inge!”