Logo — Garderen

Nieuws

Nieuwe cursussen EHBO-vereniging Garderen

15 aug, 2016
Nieuwe cursussen EHBO-vereniging Garderen —

Voor dit najaar staan er weer nieuwe cursussen gepland bij EHBO-vereniging Garderen, die doorgang vinden wanneer er voldoende animo is. Ben je geïnteresseerd in één van de trainingen? Meld je dan aan via het secretariaat van de vereniging (secretariaat@ehbogarderen.nl). Meer over de cursussen kun je lezen op de website van de EHBO-vereniging.

Advertentie
Deurbeslag.nl

EHBO voor beginners

Bij voldoende deelname start de EHBO-vereniging in oktober met een reeks van veertien avonden waarop je de basisbeginselen van EHBO leert. De cursus wordt elke donderdagavond gehouden tussen 19.30 uur en 21.30 uur; locatie is de Dr. Kruimelstaete. De kosten voor deze trainingen bedragen €185,-, compleet met lesmateriaal, boekje nieuwe druk van het Oranje Kruis, een reanimatie- en AED bediener, examengeld en koffie. Haal je de cursus, dan krijg je een gecertificeerd diploma van het Oranje Kruis.

Kinder EHBO

Als er voldoende animo is, start er in oktober bovendien een cursus Kinder EHBO. Deze helpt jou om accuraat te handelen wanneer een kind iets overkomt. De reeks kent drie trainingen en wordt op maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur gehouden in de Dr. Kruimelstaete. De kosten zijn €95,-, waarbij lesmateriaal, het boekje van het Oranje Kruis, examengeld en koffie inbegrepen zijn. Als beloning voor het slagen krijg je een gecertificeerd diploma van het Oranje Kruis.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van (één van) deze cursussen? Neem dan voor meer informatie contact op met het secretariaat (secretariaat@ehbogarderen.nl) of meld je via de mail bij hen aan!