Logo — Garderen

Nieuws

Officiële oplevering De Wardborg gaat NIET door

30 sep, 2020
Officiële oplevering De Wardborg gaat NIET door —

Zojuist zijn wij door de wethouder van de gemeente Barneveld geïnformeerd dat de geplande opening van De Wardborg aanstaande zaterdag niet door kan gaan.
De aangescherpte corona richtlijnen geven ons niet meer de ruimte om dit op dit moment met elkaar te realiseren.
Dit is natuurlijk een zeer teleurstellend bericht, waarvan we overigens niet anders kunnen en willen dan het te respecteren.

Advertentie
Standaard afbeelding

Wij willen alle betrokkenen zeer veel dank zeggen voor hetgeen allemaal in gang is gezet!
Natuurlijk hopen wij op betere tijden en zullen alsdan opnieuw tot actie overgaan.
Uiteindelijk willen we zeer graag ons mooie sociale, culturele en sportieve hart van Garderen in de schijnwerpers zetten.
 
Vriendelijke groet,
Plaatselijk Belang Garderen, Stichting De Wardborg, Gemeente Barneveld.

De Wardborg, het nieuwe dorpshuis met de sportzaal, in Garderen is inmiddels in gebruik genomen. De eerste activiteiten zijn gestart. Op zaterdag 3 oktober vindt de officiële oplevering plaats.


Door het coronavirus is een grootse opening van De Wardborg met verschillende feestelijkheden en een flink aantal bezoekers helaas niet mogelijk.
Toch vinden we het belangrijk dat De Wardborg tijdens een officieel opleveringsmoment in de schijnwerpers staat. Daarom hebben we in overleg met de gemeente Barneveld besloten een kleinschalig, besloten oplevering te organiseren.
Dit vindt plaats op zaterdag 3 oktober.

Programma


Op zaterdag 3 oktober 2020 zal burgemeester Asje van Dijk de officiële oplevering doen van
De Wardborg aan de Koningsweg 27, in aanwezigheid van wethouders Didi Dorrestijn-Taal en André van de Burgwal, stichting De Wardborg, Plaatselijk Belang Garderen en een beperkt aantal anderen genodigden. Dit vindt plaats van 15.45 tot 17.30 uur.

Livestream van de oplevering via Facebookpagina De Wardborg


Voor veel belangstellenden is de oplevering helaas dus niet fysiek bij te wonen. Voor al die mensen die graag toch iets mee willen krijgen van de oplevering organiseert stichting De Wardborg een livestream via hun Facebookpagina.
De livestream start vanaf 16.00 uur.