Logo — Garderen

Nieuws

Opnieuw winst voor Wentzo Wireless tijdens Telecom

3 aug, 2014
Opnieuw winst voor Wentzo Wireless tijdens Telecom —

Tijdens de jaarlijkse Telecom Awards ontving Wentzo Wireless de prestigieuze Challenge Award 2014. Deze onderscheiding wordt jaarlijks toegekend aan een gespecialiseerde partner die een bijzondere prestatie levert op het gebied van draadloze toepassingen.

Advertentie
Deurbeslag.nl

WiFi specialisten
Het was voor Wentzo niet de eerste keer dat zij een award mocht ontvangen tijdens dit evenement. Eerder sleepten zij een Innovation Award (2012) en een Ultimate Growth Award (2013) in de wacht. Commercieel directeur Martijn Wentzel ziet de onderscheiding als een prachtige bevestiging voor het team, temeer omdat deze award iets zegt over het specialisme dat aanwezig is.

Draadloze prestatie
De jury van de Telecom Awards kende Wentzo de Award toe vanwege de prestatie die het bedrijf levert in de Nederlandse binnenvaarthavens. Deze voorzien wij in opdracht van Rijkswaterstaat van een hoogwaardig outdoor WiFi netwerk, vertelt Wentzel. Hierdoor is het voor binnenvaartschippers mogelijk om eenvoudig gebruik te maken van een betrouwbare internetverbinding”

Grote namen
Uit handen van oud-schaatskampioen Hein Vergeer mocht Wentzel de award in ontvangst nemen. In een korte toelichting was er ook aandacht voor andere grote namen die Wentzo aan zich weet te binden. Zo voorzagen zij afgelopen december alle Nederlandse McDonalds vestigingen van een up to date draadloos netwerk en is de Garderense onderneming al jarenlang wireless partner van gemeentes zoals Almelo en Roermond en hotelketens als Hampshire.