Logo — Garderen

Nieuws

Prijswinnaars GOV-actie

23 dec, 2015
Prijswinnaars GOV-actie —

Door: Gonny Livestroo.

Advertentie
YouTap

Drie weken lang ontvingen de klanten van de Garderense ondernemers bij besteding van vijf euro een kanskaart. Na inlevering van deze kaarten bij de  plaatselijke supermarkten maakte men kans op een van de 63-tal prijzen die door de Garderense Ondernemers Vereniging ter beschikking waren gesteld.

Er waren bonnen om te besteden bij de plaatselijke slagers, waardebonnen voor de bloemist of de bakker en ook waardebonnen die recht gaven op een Terra Cotta braadpan, een levensmiddelenpakket of een Contact Gril. Deze prijzen werden wekelijks uitgereikt aan de gelukkige winnaars.

De hoofdprijzen werden vrijdag 18 december uitgereikt door GOV-voorzitter Henk-Jan Brandsen. De derde en tweede prijs waren geldprijzen van 150 en 250 euro en werden respectievelijk gewonnen door Betsy Borgers uit Nijkerk en Mien de Ruiter uit Garderen. Borgers’ moeder woont in Garderen en Betsy vertelde na de overhandiging van haar prijs, die vergezeld ging van een fraai boeket bloemen, dat zij graag hier boodschappen doet. Wat zij met het geld gaat doen is iets waar zij nog even over na moest denken.

Dat was anders voor Mien de Ruiter uit Garderen die haar 250 euro waarschijnlijk uit gaat geven aan het avondje gourmetten dat zij voor haar familie en kleinkinderen binnenkort organiseert. De hoofdprijs was voor Janny Orsel uit Uddel die altijd al een iPad had willen hebben en nu haar wens in vervulling zag gaan. Dolgelukkig was zij met haar prijs.

Voorzitter Henk-Jan Bransen vertelde dat de decemberactie nog steeds een groot succes is en dat de Garderense ondernemers graag met hun tijd meegaan. Daarom is dit jaar bewust gekozen voor de iPad als Hoofdprijs. Volgens veel deelnemers een extra stimulans om de kanskaartjes op tijd in te leveren. Daarom is dit jaar bewust gekozen voor de iPad als prijs.