Logo — Garderen

Nieuws

Puttense Modelbouwdag

1 okt, 2018
Puttense Modelbouwdag —

Op zaterdag 13 oktober zal al weer voor de 6e keer de Puttense Modelbouw Dag worden gehouden. Dit evenement is uitgegroeid tot een leuke dag waar jongeren en ouderen kennis kunnen maken met Modelbouw. Door het laten zien en demonstreren van deze leuke en veelzijdige hobby hopen we evenals voorgaande jaren er weer een leuke dag van te maken. En ook dit jaar is het weer gelukt om veel verschillende modelbouw bouwers bij elkaar te krijgen en zo kunnen we u dus weer alle facetten van deze hobby laten zien.

Advertentie
YouTap

Modelbouw in al haar facetten

Te zien zijn o.a. papieren modelbouw, Warehammer modelbouw, Technisch Lego, Model vrachtwagens, Modeltreinen, houten boten en natuurlijk plastic modelbouw, maar er zijn dit jaar ook elektrische treinen en 2 treinbanen, en bewegende Mobiles en zelfs Poppenhuizen en als klap op de vuurpijl is het Historische genootschap uit Bunschoten er met handgemaakte botters! Ook is er veel modelbouw te koop voor als u het zelf eens wilt proberen.

Jong en oud van harte welkom!

Zo hebben we het ook dit jaar weer aantrekkelijk en verassend gemaakt voor klein en groot. En natuurlijk zal er ook dit jaar weer gelegenheid zijn om een bakje koffie of limonade te nuttigen met wat lekkers erbij, of om gewoon even een praatje met elkaar te maken. En bent u uitgekeken dan ligt het mooie centrum van Putten op loopafstand. T/m 12 jaar is het bezoek helemaal gratis en vanaf 12 jaar is de entree 2 euro. Kortom wilt u zelf of met uw kinderen er even tussenuit voor een leuk evenement dan bent u van 10:00-16:00 van harte welkom in, t Voorhuys Voorthuizerstraat 14 in Putten voor de 6e editie van de Puttense Modelbouw Dag.