Logo — Garderen

Nieuws

Reünie klas 6 1978 Prins Bernhardschool

8 dec, 2015
Reünie klas 6 1978 Prins Bernhardschool —

Door: Jeanet de Bruin – van Asselt. Wij zijn een Reünie aan het organiseren van klas 6 1978/ 1979 van de Prins Bernardschool. De klas bestond uit 22 leerlingen: 13 meiden en 9 jongens. De locatie van de school was waar nu “De Rank” is in Garderen. Een mooie tijd!

Advertentie
Deurbeslag.nl

Van Garderen tot aan Canada
Volgend jaar worden de meeste 50 en zien Abraham en Sara. Dus een mooie reden voor een reünie. Van de 22 leerlingen wonen er 3 in het buitenland: Wouter van de Pol in Canada, Mirjam van de Vlist in Soedan en Margreet Boeve in Jordanië. 10 wonen er nog in Garderen, de rest in omliggende plaatsen van Garderen.

Het idee
De reünie is in werking gezet door Wouter van de Pol, hij sprak Bep Boeve en Mathilda van Essen afgelopen zomer en zei: “Als er een reünie komt dan kom ik over, want dat vind ik geweldig om iedereen weer eens te zien en te spreken”. Dat zette Bep en Mathilda aan het denken. Brenda van Middendorp en Jeanet van Asselt werden er bij gevraagd. Die hoefden niet lang na te denken! En zo is er een datum geprikt voor het eerste overleg.

Herinneringen ophalen
Het werd een avond met veel oude verhalen van onze schooltijd. Het eerste contact met Wouter werd gezocht met de vraag wanneer het voor hem de beste tijd was om naar Nederland te komen. Via social media zijn we achter vele emailadressen gekomen en door rondvragen kom je ook een heel eind.

Leuke, enthousiaste en blije reacties: “Top , hoe heb je me gevonden!” en “Leuk, en veel plezier met organiseren!”. Fijn om te horen voor ons die het organiseren.

Reünie locatie
De locatie is gevonden en bevindt zich natuurlijk in Garderen. Het gaat plaatsvinden bij Boerderij “Het Molentje”. De catering wordt natuurlijk verzorgd door onze klasgenoot Gert Schuiteman die een Keurslagerij heeft.

Datum
We hopen op 6 februari 2016 de reünie te houden. De officiële uitnodigingen worden per email verzonden. Ook hebben we oude leraren en leraressen uitgenodigd. Meester en juffrouw Leeflang, meester en juffrouw Blotenburg en meester van Laar.

Er volgt natuurlijk een verslag als we de reünie hebben gehad. Wij genieten nu al van de voorpret, eigenlijk kan de dag van de reünie voor ons al niet meer stuk!

reunie