Logo — Garderen

Nieuws

Sinterklaas komt naar Garderen

6 nov, 2015
Sinterklaas komt naar Garderen —

Ze hebben er al maanden naar uitgekeken, maar zaterdag 21 november komen de Sint en zijn Pieten dan eindelijk naar Garderen. Ook dit jaar zal het feest van de Sint ‘s middags plaats gaan vinden in Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos in Garderen. Een deel van het Sinterklaasfeest zal buiten op het terrein van het ‘t Speulderboshotel plaatsvinden.

Advertentie
Standaard afbeelding

‘s Morgens zullen er al veel Pieten te vinden zijn in het dorp en in de winkels in Garderen. Sinterklaas gaat ’s morgens traditiegetrouw om 10.00 uur voorlezen bij Woon/Zorgcentrum Dr. Kruimelstaete aan de Oud Milligenseweg in Garderen. Hier zijn ook alle kinderen natuurlijk hartelijk welkom.

Om 13.00 uur is Sint Nicolaas en zijn gevolg, zoals elk jaar, op de E.J. Hoegenhof in Garderen te vinden. Hier kunnen de kinderen, die nog te jong zijn om ‘s middags naar het feest te kunnen, even met de Sint praten en hem een mooie kleurplaat geven of misschien wel een liedje voor hem zingen.

Om half twee begint de optocht, voorafgegaan door de Sint en zijn Pieten, door het dorp. Om 14.15 uur worden alle kinderen van de basisschool, die zich opgegeven hebben voor het middagprogramma, verwacht in Hotel ‘t Speulderbos aan de Speulderbosweg in Garderen. Hier zal een prachtig Sinterklaasfeest worden gehouden. Natuurlijk zijn ook hierbij weer Sinterklaas en de Pieten present om het feest mee te vieren.

Om half vijf is het feest van de komst van de Sint en zijn Pieten naar Garderen afgelopen. Al blijven zij natuurlijk wel tot en met 5 december in Nederland! Voor vragen kunt u contact opnemen met Ineke Schuiteman, tel. 0577-461255.

Sinterklaas