Logo — Garderen

Nieuws

Smaakvolle samenwerking tussen Uddelaer en SOS Events

20 jun, 2018
Smaakvolle samenwerking tussen Uddelaer en SOS Events —

Op 18 juni jl. is een mooie samenwerking tussen Uddelaer en SOS Events bezegeld. Uddelaer is een lokale brouwerij gevestigd in Staverden. Naast dat Staverden het kleinste stadje van Nederland is, met bijbehorend kasteel, heeft het nu dus ook een eigen brouwerij binnen de stadsmuren. SOS Events werkt al sinds eind jaren ’90 in Staverden en kent dan ook alle mogelijkheden voor een geslaagd event.

Advertentie
Ten Hulscher

Uddelaer in hart en nieren

“De samenwerking komt dan ook niet uit de lucht vallen”, aldus Erik Kroon (eigenaar van SOS Events). Hij is een geboren ‘Uddelaer’ en trots op zijn dorp Uddel waar hij in 1996 zijn bedrijf startte. “Vele dorpen en steden hebben een eigen biermerk en nu is mijn eigen dorp aan de beurt. Ik ken Uddel van haver tot gort, en dat is een mooie link naar het bier.”

Bier met topsportprestaties

Dat het geen ‘normaal’ biertje is vertelt oud-hockeyinternational Jacques Brinkman maar al te graag. “Het wordt met zeer veel liefde gebrouwen en we willen dan ook zeker geen ‘normaal’ bier maken. Net als tijdens mijn topsportcarrière ga ik voor het maximaal en hoogst haalbare. Bierbrouwen is voor mij dan ook topsport in een waanzinnig mooie omgeving.”

Sportief én lekker arrangement

Kroon en Brinkman hebben een leuk arrangement samengesteld op Landgoed Staverden. Allereerst mag er in teams een ‘cold case’ worden opgelost met behulp van een interactieve iPad game. De deelnemers krijgen opdrachten op verschillende locaties op het landgoed en kunnen zo achterhalen wie de moord op Vrouwe Leonora heeft gepleegd. Uiteraard inclusief het moordwapen en de plaats delict. Het team dat dit mysterie als eerste weet te ontrafelen vertrekt vervolgens naar de bierbrouwerij, waar een rondleiding en proeverij volgt. “Met een prachtig uitzicht op het kasteel”, vult Brinkman aan.

Reserveer snel!

Het arrangement is te vinden op www.bedrijfsfeest.nl en kan per heden worden geboekt. Meer informatie over de brouwerij is te vinden op www.uddelaer.nl.