Logo — Garderen

Nieuws

Succesvolle lancering glossy magazine ‘Garderen Gastvrij’

23 mrt, 2017
Succesvolle lancering glossy magazine ‘Garderen Gastvrij’ —

Een tijdschrift over het mooie dorp Garderen, vol interviews met bewoners, wetenswaardigheden en prachtige foto’s. Daar was het na twee jaar weer tijd voor, vond de redactie van Garderen Gastvrij. En zo geschiedde. Na een intensief traject was de derde editie van de glossy een feit! Garderen Gastvrij werd op woensdagavond 22 maart 2017 gelanceerd.

Advertentie
Standaard afbeelding


Voorzitter van de Garderense Ondernemers Vereniging Henk-Jan Brandsen (links) deelt het eerste exemplaar uit aan Wilco de Jong.

Enthousiaste reacties

In het gezellige familierestaurant De Wildebras werd de nieuwste editie van Garderen Gastvrij officieel gepresenteerd. GOV-voorzitter Henk-Jan Brandsen reikte het eerste exemplaar uit aan Wilco de Jong. Nadat ook de overige aanwezigen het tijdschrift mochten inzien, konden de makers rekenen op enthousiaste reacties.

Nieuwsgierig geworden? Het gratis, fullcolour magazine valt binnenkort op de mat bij de inwoners van Garderen. Daarnaast wordt het speciaal voor toeristen verspreid onder winkels, campings, hotels en het toeristische informatiepunt in Garderen. Je kunt het tijdschrift ook online doorbladeren op onze website.


De redactie van Garderen Gastvrij wordt hartelijk bedankt voor haar inzet.