Logo — Garderen

Nieuws

TopParken nieuwe eigenaar camping de Hertshoorn

21 jan, 2021
TopParken nieuwe eigenaar camping de Hertshoorn —

Camping de Hertshoorn in Garderen wordt overgenomen door TopParken en zal begin 2021 verder gaan onder de naam TopParken Resort Veluwe. De familie Licht – voormalig eigenaar van de camping – en de aandeelhouders en directie van TopParken hebben medio oktober 2020 het contract ondertekend. Op 1 november wordt het stokje officieel per notarieel transport overgedragen.

Advertentie
Deurbeslag.nl

De organisatie wordt in zijn geheel door TopParken overgenomen, inclusief alle faciliteiten, bestaande boekingen, de huidige medewerkers en verplichtingen. Om de uitstraling van de camping te laten aansluiten bij TopParken worden er de aankomende periode aanpassingen gedaan op het park waarin vitaliteit, kwaliteit en duurzaam ondernemen centraal staan, wat de naamswijziging naar Resort Veluwe onder meer verklaart. Naast de bestaande campingfaciliteiten worden er in diverse fases op termijn vakantiewoningen voor verhuur en verkoop aan het vakantiepark toegevoegd.

TopParken is bekend als bungalowvakantie aanbieder en kijkt uit naar de uitbreiding door de overname van het vakantiepark op de Veluwe. De beleving van zorgeloze vakanties op de mooiste locaties in Nederland is onderdeel van de visie van het bedrijf. De ligging, faciliteiten en sfeer van de Hertshoorn te Garderen sluiten daar dan ook perfect bij aan.

Familie Licht is 21 jaar betrokken geweest bij camping de Hertshoorn, waarvan 15 jaar eigenaar, en heeft het in deze periode als voorloper op het gebied van glamping doen uitgroeien tot een stijlvol en kindvriendelijk vakantiepark met veel mooie en bijzondere faciliteiten.

Met deze overname en de oprichting van The Dutch Palm in Cuijk vorige maand, waarbij 700 vakantie woningen gerealiseerd worden, exploiteert TopParken in totaal 20 vakantieparken in Nederland waarvan er een aantal nog in ontwikkeling zijn.