Logo — Garderen

Nieuws

TV-boswachter Arjan Postma komt naar Garderen

4 okt, 2017
TV-boswachter Arjan Postma komt naar Garderen —

Een olijk gezicht, aanstekelijke lach en altijd vol enthousiasme over zijn beroep: de bekendheid van boswachter Arjan Postma wordt almaar groter. Zo was hij onder andere te zien in de tv-programma’s ‘RTL Late Night’ en ‘Het zijn net mensen’, maar Postma schreef ook een drietal boeken over zijn belevenissen in de natuur. Op vrijdag 13 oktober 2017 komt Arjan Postma naar Garderen, waar hij tijdens de Wildavond van Restaurant De Bonte Koe meer vertelt over de natuur in onze streek.

Advertentie
Ten Hulscher

Postma’s passie voor de natuur

Bij Postma is een grote passie te vinden voor de natuur en alles wat erin leeft. Als boswachter zijn de werkzaamheden afwisselend en deelt hij graag vol enthousiasme zijn ervaringen met een breder publiek. Al van jongs af aan komt Arjan Postma regelmatig naar Garderen, waar hij geniet van de Veluwse natuur. Het vormt een mooie opstap naar de Wildavond van Restaurant De Bonte Koe op 13 oktober, waar hij zijn kennis over de natuur combineert met Veluwse anekdotes en een heuse quiz. De avond staat verder in het teken van het nieuwe wildseizoen dat vanaf die avond van start gaat bij De Bonte Koe.

Aanwezig zijn bij de Wildavond

Lijkt het je leuk om boswachter Arjan Postma in levenden lijve te ontmoeten en zijn verhalen uit de streek te horen? Ben je daarnaast benieuwd naar de heerlijke gerechten die het nieuwe wildseizoen te bieden hebben? Je kunt een plek reserveren voor de Wildavond op 13 oktober 2017. Doe dit door een mail te sturen naar info@restaurantdebontekoe.nl.