Logo — Garderen

Nieuws

Uniek in de regio: Dartshop Garderen

6 mei, 2015
Uniek in de regio: Dartshop Garderen —

Het was zijn eigen plezier in het darten en het probleem om onderdelen in de nabije omgeving te vinden die werknemer Elmar Kommer er toe brachten om een dartshop te beginnen in de werkplaats van motorzaak Kommer Motorparts aan de Putterweg 60 in Garderen.

Advertentie
Deurbeslag.nl

Een echte professionele darter is Elmar niet. Wel gooit hij graag een pijltje naar een dartbord met een stel vrienden. Het was hem al opgevallen dat er in Garderen en de omliggende dorpen veel mensen zijn die zich met de dartsport bezig houden zoals hij zelf doet, maar ook dat er in de omliggende dorpen verschillende darters zijn aangesloten bij clubs die in competitieverband spelen.

Wat ze echter allemaal gemeen hebben, en ook dat viel Elmar op, was het feit dat ze minstens 20 minuten moesten rijden naar een winkel voor dartbenodigdheden. Of er nu gedart wordt voor het plezier of voor het toch wat serieuzere werk: dat reizen kost gewoon veel te veel tijd. Tijd die men waarschijnlijk veel liever in het darten zelf gestoken zou hebben.

Doordat Garderen vrij centraal ligt in het gebied waar zich geen dartwinkel bevond, hoeven darters nu niet meer zo ver te rijden voor hun materiaal. In de Dartshop Garderen kan men van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 uur tot 16.00 uur terecht voor alles wat met de dartsport te maken heeft. Dinsdag is de zaak gesloten. Uiteraard heeft men diverse soorten pijlen bij Dartshop Garderen.

Er is voor beginners bijvoorbeeld al een setje van 3 pijlen voor 10 euro, maar ook voor de professionele exemplaren, die natuurlijk wat meer kosten, is men hier aan het juiste adres. Minimaal 20 soorten heeft Dartshop Garderen op voorraad en deze worden wekelijks aangevuld.

Dartshop Garderen biedt de bekende merken aan zoals Unicorn, Winmau, Target, Bull’s en ook materiaal van de professionele darters als Michael van Gerwen, Phil Taylor, Raymond van Barneveld of Stephen Bunting. Naast de pijlen heeft Dartshop Garderen ook een keur aan accessoires zoals: shafts, flights, diverse top dartborden, tasjes, schrijfborden, muurbeschermende dartbordringen, de zogenaamde surrounds, en nog veel meer. Het bijhouden van de dart scores gebeurt op een speciale dart software.

De artikelen kunnen rechtstreeks in de winkel gehaald worden of, veel gemakkelijker nog, eerst via de webshop besteld worden. Op de webshop is te zien wat voorradig is en na bestelling ontvangt de klant een mailtje wanneer de artikelen in de winkel klaar liggen om opgehaald te worden. Elmar: “Het kan zijn dat men pijlen of accessoires zoekt die niet tot de gebruikelijke voorraad van de Dartshop Garderen behoren.

Men kan dan bellen naar: 0577-460065 en Dartshop Garderen zal er dan alles aan doen om dit specifieke voorwerp toch te kunnen leveren. Ook kan het zijn dat het assortiment in de loop der tijd, al naar gelang de vraag, zal worden aangepast”.

Bezoekadres Dartshop Garderen:
Putterweg 60, Garderen
Webshop: dartshopgarderen.nl