Logo — Garderen

Nieuws

Vakantiebijbelweek: ‘De Bouwplaats’

4 aug, 2015
Vakantiebijbelweek: ‘De Bouwplaats’ —

Door: Organisatie Vakantiebijbelweek.

Advertentie
Deurbeslag.nl

Misschien heeft u het zich al wel eens afgevraagd? Wat gebeurt er toch in en rondom die grote witte tent in de laatste week van de zomervakantie in het weilandje tussen Slagerij Schuiteman en de Koepel? Dan hierbij enige uitleg over deze geweldige vakantieweek voor alle kinderen die op de basisschool zitten die in en rondom Garderen wonen of op vakantie zijn.

De Vakantiebijbelweek wordt georganiseerd door de Voortgezette Gereformeerde Kerk van Garderen en de Hervormde Gemeente van Garderen. Tijdens deze drie gezellige dagen staat de liefde van Jezus Christus centraal. Er wordt altijd veel gezongen, er worden mooie bijbelverhalen verteld, er wordt geknutseld en soms spelen we een spel. Voor kinderen uit groep 7 en 8 is er een speciale uitdagende opdracht waar ze even flink de handen uit de mouwen gaan steken (kinderen uit groep 7 en 8: neem dus een hamer, zaag of ander gereedschap mee!) en waarbij veel lol bij te beleven valt! Voor eten en drinken wordt gezorgd en de toegang is gratis.

Het thema van de Vakantiebijbelweek 2015 is ‘De Bouwplaats’.

De dagen zijn als volgt ingedeeld:
dinsdag 18 aug. : 9.45 – 12.30 uur,
woensdag 19 aug. : 9.45 – 13.30 uur (incl. lunch),
donderdag 20 aug.: 9.45 – 12.30 uur. Op donderdag is de verrassende slotavond van 18.45 – 20.00 uur met dit jaar een speciale muzikale voorstelling over Rosa en Rahim, verzorgd door Willemijn de Weerd en Marieke Booy uit Putten.

Elke dag is er een ander dagthema, zie hieronder wat dit inhoudt:
Thema dag 1: De architect: Zoals een architect een huis bedenkt, zo heeft God ons bedacht. God is de Maker van ons leven. Het staat in het boek Genesis 1-2
Thema dag 2: De elektricien: Zoals een elektricien contact aanlegt in huis zodat alle apparaten en lampen werken, zo zoekt God contact met ons. Dit staat in II Koningen 18-19.
Thema dag 3: De schilder: Zoals een schilder een huis mooi maakt, zo wil God ons leven mooi maken. God weet het beste hoe ons leven mooi wordt. Dit staat in Lucas 10.

Op zondag 23 augustus om 10.00 uur zal een gezamenlijke kerkdienst gehouden worden om de Vakantiebijbelweek af te sluiten. Op welke locatie dit plaats zal vinden zal nog bekend worden gemaakt. Iedereen is meer dan welkom!

Wij hopen ook dit jaar dat veel kinderen naar de Vakantiebijbelweek komen. Aanmelden hoeft niet van te voren, dit kan gewoon op één van de dagen bij de tent.

Meer info, check ook de website: www.vakantiebijbelweekgarderen.nl
Social media: twitter: @vbwgarderen
Facebook: www.facebook.com/VakantieBijbelWeekGarderen