Logo — Garderen

Nieuws

Ondernemers Vrouwen & Zaken op bezoek bij Ten Hulscher

10 feb, 2016
Ondernemers Vrouwen & Zaken op bezoek bij Ten Hulscher —

Door: de redactie

Advertentie
YouTap

Waar moet je op letten bij het maken van een webshop? En wat zijn de do’s en don’ts bij het opstarten en onderhouden ervan? Zaken die enorm belangrijk zijn vóór je jouw winkel of onderneming online uitbreidt. Daarom hielden de vrouwelijke ondernemers van Vrouwen & Zaken op 9 februari 2016 een companyborrel bij Ten Hulscher bv. Daar konden ze niet alleen netwerken met elkaar, maar kregen ze ook informatie over het bedrijf en de webshops van Cubic Colors.

Ariea ten Hulscher vertelde als gastvrouw meer over de passie voor deur- en raambeslag bij Ten Hulscher bv in Garderen. Bovendien is Ariea eigenaar van communicatiebureau ARVI. Siebe ten Hulscher hield een uitleg over de webshops die vallen onder ‘zijn’ Cubic Colors.

Wat is Vrouwen & Zaken?

Vrouwen & Zaken is een organisatie die vrouwelijke ondernemers een extra mogelijkheid wil bieden om te netwerken en te leren van collega-onderneemsters. Dit actieve netwerk wordt in midden Nederland gefaciliteerd, waarbij er vijf keer per jaar bijeenkomsten of bedrijfspresentaties zijn.

Uitleg webshops tijdens companyborrel Vrouwen & Zaken

Siebe ten Hulscher legt meer uit over de webshops die vallen onder ‘zijn’ Cubic Colors.