Logo — Garderen

Nieuws

Wegafsluiting Dorpsstraat Garderen

14 feb, 2019
Wegafsluiting Dorpsstraat Garderen —

Van maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 vinden er rioolwerkzaamheden plaats aan een gedeelte van de Dorpsstraat in het centrum van Garderen. Op de tekening staat in het blauw aangegeven om welk gedeelte het gaat. Rijdend op de Hogesteeg kunt u op de kruising bij de Putbrink alleen naar rechts afslaan richting Uddel (N310). Komend vanaf Putten (N797) kunt u op de Putterweg bij de kruising vóór de Coop en IJstijd alleen links afslaan naar de Speulderweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Sallandse Wegenbouw B.V., in samenwerking met Waterschap Vallei en Veluwe en de gemeente Barneveld.

Advertentie
Standaard afbeelding

Verkeershinder centrum Garderen

Door de wegwerkzaamheden zal een deel van de Dorpsstraat worden afgesloten voor autoverkeer. Het doorgaande verkeer wordt met hulp van gele bebording omgeleid. Fietsers worden verzocht af te stappen en de fiets aan de hand te nemen. Uiteraard blijven de woningen en winkels te allen tijde te voet bereikbaar. De Sallandse Wegenbouw B.V. verzoekt automobilisten om hun auto op maandag 25 februari vóór 7.00 uur ’s ochtends op een andere plek in de wijk te parkeren.

Huisvuilinzameling

Ook in deze week zal de reguliere huisvuilinzameling plaatsvinden. Het is daarbij van belang dat je jouw afvalcontainer aanbiedt aan de uiteinden van de afzetting, zodat de vuilnisdienst deze kan legen. Eventueel kunnen medewerkers van de Sallandse Wegenbouw hierbij helpen. Als dit gewenst is, kun je contact opnemen met hen via 06 520 340 49. De wegwerkers proberen de overlast die deze werkzaamheden met zich meebrengen zoveel mogelijk te beperken. Ondanks dat vragen ze jouw begrip voor de situatie.

Busverkeer centrum Garderen

Vanwege de wegafzetting zullen in de week van 25 februari de bushaltes West-End en Bakkerstraat komen te vervallen voor lijn 107 en lijn 501. Meer storingen hierover lees je op 9292.nl storing.

Wegwerkzaamheden Dorpsstraat Garderen, februari 2019