Logo — Garderen

Nieuws

Werksessie Recreatie en Toerisme bij Gemeente Barneveld

9 sep, 2019
Werksessie Recreatie en Toerisme bij Gemeente Barneveld —

Op dinsdag 17 september om 19.30 uur organiseert de Gemeente Barneveld een eerste werksessie over toerisme en recreatie. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Advertentie
YouTap

De vrijetijdssector zit in de lift. Er liggen kansen en uitdagingen voor de ontwikkeling van toerisme en recreatie in Barneveld. De komende maanden gaan wij aan de slag met het actualiseren van de gemeentelijke toeristische visie uit 2009, het Toeristisch Recreatief Ontwikkelingsplan (TROP). Barneveld als toeristisch recreatief product is iets wat we samen met elkaar ontwikkelen. Recreatie en toerisme is een samengesteld product waarbij de functie van de recreatieterreinen even belangrijk is als de aanwezigheid van horeca, detailhandel en goede fiets- en wandelpaden. Voor het actualiseren van de visie maken wij graag gebruik van uw ideeën en ervaringen!

Voor het actualiseren van de visie hebben wij bureau ZKA Leisure Consultants gevraagd. Dit bureau heeft al een eerste inventarisatie gedaan van de huidige stand van zaken. Op 17 september zal ZKA Leisure Consultants u eerst informeren over de resultaten van deze eerste inventarisatie. Daarna gaan we samen aan de slag om de toeristische kansen en uitdagingen voor Barneveld scherp te krijgen. Tijdens de avond gaat u niet alleen zitten en luisteren, maar ook actief meedenken en meepraten.

Hoe kunt u zich aanmelden?

U bent van harte welkom op dinsdag 17 september om 19.30 uur.

Graag aanmelden voor 13 september via b.meijboom@barneveld.nl.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zullen wij bepalen waar de werksessie plaatsvindt. Dit hoort u nog van ons.