Logo — Garderen

Nieuws

Winnaars ballonnenwedstrijd Klimbos Garderen bekend

26 mei, 2016
Winnaars ballonnenwedstrijd Klimbos Garderen bekend —

Op 20 april 2016 vond een ballonnenwedstrijd plaats tijdens de opening van het nieuwe parcours van Klimbos Garderen. De kinderen van Garderense basisschool Prins Bernhard kregen de kans om hun kaartje van het Klimbos inclusief ballon op te laten. De eerste hindernis kwamen de ballonnen al meteen tegen: de bomen op de parkeerplaats van Camping De Hertshoorn. Uiteindelijk kwamen de ballonnen allemaal voorbij de hindernis en kon de reis beginnen! ‘Zou de wind goed staan, mama?’. ‘Pap, denk je dat ik ga winnen?’.

Advertentie
Huid- en oedeemtherapie DermaPrins

Na een lange reis zijn de winnaars bekend!

Na een maand wachten zijn er verschillende kaartjes teruggekomen. De aantallen kilometers zijn berekend, waarna er twee winnaars uit de bus kwamen. Annabel van de Boom (11 jaar) greep naar de eerste prijs. Haar ballon bereikte Schalksmühle, Duitsland (230 km) en daarmee won zij het bordspel 30 Seconds Junior. De tweede prijs ging naar Lisa Doppenberg (10 jaar). Zij won Party & Co Junior doordat haar ballon Ravenstein (63 km) bereikte. Afgelopen woensdag kregen de meiden de prijzen uitgereikt! Wat waren ze blij!

Klimbos Garderen wil alle kinderen bedanken voor hun enthousiasme en voor het komen naar de opening van het nieuwe parcours. Tot ziens in het klimbos!

Ballonnen Klimbos