Logo — Garderen

Nieuws

Beleef de winter in Garderen

17 nov, 2016
Beleef de winter in Garderen —

Waar denk jij aan bij de maand december? Gezelligheid, winterse taferelen en kerstliederen? Je vindt het allemaal in Garderen! We geven je daarom een overzicht van de bijzondere evenementen die in de laatste maand van het jaar georganiseerd worden in Garderen. Je bent van harte welkom!

Advertentie
Standaard afbeelding
Klederdracht tijdens de Winterfair in Dickensstijl

Klederdracht tijdens de Winterfair in Dickensstijl

1. Winterfair in Dickensstijl

Oude ambachten, verschillende koren, de heerlijke geur van vuurkorven… ze zijn allemaal te vinden op de winterfair in Dickensstijl! Begin december vindt deze bijzondere fair plaats in de Beeldentuin in Garderen. En… kijk niet vreemd op wanneer je ineens oog in oog staat met personages uit de boeken van Charles Dickens!

Datum: 1 t/m 3 en 7 t/m 10 december 2016

Locatie: De Beeldentuin, Oude Barnevelderweg 5 in Garderen

2. Kanskaartactie

In aanloop naar 9 december kun je kanskaartjes verzamelen bij verschillende ondernemers in Garderen. Tijdens een gezellige avond voor de inwoners van Garderen zijn er volop hapjes en drankjes, treedt muziekvereniging T.O.G. op en vinden de prijstrekkingen plaats. Er zijn bijna honderd prijzen te vergeven, dus u maakt veel kans!

Datum: 9 december 2016, 19.00 tot 21.00 uur

Locatie: Tuincentrum Kloezeman, Koningsweg 28 in Garderen

The Young Church Singers o.l.v. André Bijleveld

The Young Church Singers o.l.v. André Bijleveld

3. Gospelkoor The Young Church Singers o.l.v. André Bijleveld op Anastasius

Een kerstoptreden in de buitenlucht mag niet ontbreken in de periode voor Kerst. Op vrijdagavond 16 december 2016 zingt het Apeldoornse gospelkoor The Young Church Singers op het terrein van Anastasius. De begeleiding komt van dirigent en musicus André Bijleveld. Voor sfeervolle vuurkorven en een warm drankje wordt gezorgd!

Datum: 16 december 2016, 19.00 tot 20.00 uur

Locatie: Anastasius, Speulderweg 38-40 in Garderen

4. ITL Kerstspecial

In de ‘Ignite The Light’-diensten van de Voortgezette Gereformeerde Kerk treden elke maand een (bekende) spreker en een artiest op. Op Eerste Kerstdag zal er een ITL Kerstspecial georganiseerd worden. Wie de meewerkenden zijn is nog even geheim, maar het belooft weer een prachtige avond te worden.

Datum: 25 december 2016, vanaf 19.00 uur

Locatie: Voorgezette Gereformeerde Kerk, Speulderbosweg 2 in Garderen