Logo — Garderen

Nieuws

Garderen kleurt roze

2 mei, 2016
Garderen kleurt roze —

Garderen kleurt roze! De lokale fietsroute Giro di Barneveld – ter promotie van de Veluwe – gaat als een ‘roze draad’ door het dorp en omliggende plaatsen. Een groot aantal ondernemers sluit zich bij het sportieve initiatief aan door de kleur te verwerken in één van hun producten.

Advertentie
Deurbeslag.nl

De fietsroute is ontstaan naar aanleiding van de Italiaanse wielerronde Giro d’Italia, die dit jaar start in Apeldoorn. Omdat de Veluwe het hele jaar door een prachtig decor is voor fietstochten, besloten een aantal enthousiaste ondernemers een lokale variant van de Giro te lanceren. De Giro di Barneveld en het bijbehorende Toeristisch Aanjaagteam (bestaande uit Rouke Bloemsma, Leo Roeloffs en Wilco de Jong) waren geboren.

Roze pannenkoek_volledigLokale ondernemers bedenken roze initiatieven

De Giro di Barneveld is een bijzondere fietstocht van 75 kilometer lang, door de ne
gen dorpskernen van
gemeente Barneveld. Langs de route hebben allerlei ondernemers zich ingezet om de themakleur te verwerken in hun producten. Zo maakt Restaurant De Bonte Koe heuse roze pannenkoeken van hun befaamde pannenkoekenbeslag uit molen ‘De Hoop’. En in het Garderense Klimbos kun je een deel van de klimroute afleggen op een roze fiets… op 25 meter hoogte!

Ten Hulschers ludieke deurkrukken

Ook Ten Hulscher bv, specialist in deur- en raambeslag, bedacht een ludieke actie. Zij combineren de uitgesproken kleur met een kleine eyecatcher: de deurkruk. De roze deurkrukken zijn gewaagd, maar kunnen op allerlei manieren toegepast worden in het interieur. Plaats ze als opvallend detail in een lichte ruimte of combineer de deurkruk juist met soortgelijke kleuren, zoals in een kinderkamer. Dat maakt de roze deurkruk een origineel kraamcadeautje! Lees hier alles over deze bijzondere eyecatcher van Ten Hulscher.