Logo — Garderen

Nieuws

VorigeBuitenplaats Putterheijde — Garderen

Buitenplaats Putterheijde

Buitenplaats Putterheijde — Garderen
Buitenplaats Putterheijde — Garderen

Buitenplaats Putterheijde

Oude Prinsenweg 1

3881 PJPutten

Bezoek websiteRouteplanner

Over Buitenplaats Putterheijde

Buitenplaats Putterheijde ligt aan de rand van Putten, op de overgang van de Veluwe en de Gelderse Vallei tussen Amersfoort en Harderwijk. Vanuit Garderen bent u er met de auto in 12 minuten en op de fiets in nog geen half uur.

Het park grenst aan een prachtig stuk heide dat van oudsher een uitloper is van de Speulder- en Sprielderbossen, ruim 1800 ha. met de dansende bomen en het fraaie Solse Gat. De Veluwe, een gebied dat uitnodigt om er lekker op uit te trekken en dat vele recreatiemogelijkheden kent.

Buitenplaats Putterheijde is ruim 15 jaar in handen van de familie Selderijk. Zij besteden samen met parkbeheerder Jan Braaksma de grootste zorg aan de kwaliteit van het park. De variatie in beplanting zorgt voor een aantrekkelijke biodiversiteit met o.a. vogels, eekhoorns en vlinders.

Putterheijde is uitgegroeid tot een volwaardig park met unieke plaatsen. Gasten van Putterheijde vinden hier veel privacy om in alle vrijheid te genieten van het heerlijke buitenleven! Het park bevat 200 jaarplaatsen van ruim 350 m2. Met regelmaat komen er kavels vrij met een chalet of stacaravan. Op onze website www.putterheijde.nl ziet het actuele verkoopaanbod, waarmee u uw dromen kunt waarmaken.

Om kennis te maken met het park is er de mogelijkheid om de Flevohome gasten chalet te huren.