Logo — Garderen

Nieuws

Restaurant De Bonte Koe opgenomen in Fietsroutenetwerk

8 mrt, 2017
Restaurant De Bonte Koe opgenomen in Fietsroutenetwerk —

Wat is het fijn om regelmatig op de fiets te stappen en een mooie tocht te maken! Of u nu alleen bent of met anderen: een goede pleisterplaats onderweg is altijd welkom. Heerlijk bijkomen op het terras en genieten van lekker eten en drinken maken een fietstocht geslaagd. Vanaf heden is Restaurant De Bonte Koe in Garderen daarom één van de afstapplaatsen in het fietsroutenetwerk.

Advertentie
Standaard afbeelding

Wat is het fietsroutenetwerk?

Het fietsroutenetwerk is een routeplanner vol knooppunten die met elkaar verbonden worden. Zo ontstaat een scala aan fietsroutes, volledig te personaliseren naar het aantal kilometers dat u wilt fietsen en uw voorkeursregio. Het fietsroutenetwerk is te bekijken met een app op uw telefoon, zodat u ook onderweg weet waar u naartoe moet – zonder te hoeven stoeien met papieren kaarten.

Afstappunt De Bonte Koe

De deelname van Restaurant De Bonte Koe aan het fietsroutenetwerk is voor beide organisaties een aanwinst. Het restaurant heeft de gelegenheid om meer mensen te verwelkomen op haar mooie terras, terwijl het fietsnetwerk verder uitgebreid is met een nieuwe deelnemer. U bent van harte welkom om gebruik te maken van het fietsroutenetwerk en aan te schuiven bij dit lekkere middelpunt van Garderen!